Tuoteperheitä on tällä hetkellä kaksi. Chiljyt ja Chillokkeet.
Chiljyt ovat neitsytoliiviöljystä, raffinoidusta oliiviöljystä ja reilusta määrästä tuoretta chiliä valmistettuja ruokaöljyjä. Chiljyt soveltuvat paistamiseen, marinointiin, salaatteihin, kastikkeisiin, pastoihin, pizzoihin, pizzapohjiin, munakkaisiin, pöytämausteena jne. Oikeastaan mihin vain, jonne kaipaat oliiviöljyn ja chilin kaunista makuyhdistelmää. Tuotteet ovat suunniteltu niin, että ne tarjoavat pikantin chilin ja lempeän oliiviöljyn maun, kummankaan toista jyräämättä. Jalapeno-chiljy on tulisuudeltaan kevyt ja soveltuu joka keittiöön vain pienehköä poltetta tarjoten. Medina-chiljy on keskitulinen ja ehkäpä se suurimmalle yleisölle soveltuva. Habanero-öljy tarjoaa jo asteen tulisempaa kokemusta chiliin tottuneimmille, olematta kuitenkaan tulisuudeltaan liiallinen, makukokemuksena se kuitenkin on järisyttävän hyvä. Öljyn alkuperämaa on Espanja ja chilien alkuperämaa Espanja/Hollanti.
Chiljyjen tarkempiin esittelyihin tästä
Chillokkeet ovat chilistä, kasviksista, rapsiöljyseoksesta ja luontaisista säilöntäaineista valmistettuja hillokkeita. Kyseessä ei siis ole hillot, vaan kevyesti makeat chilikasvistahnat. Chillokkeet ovat rakenteeltaan normaaleja chilikastikkeita paksumpia, mutta niitä voi käyttää samoin kuin chilikastikkeita. Chillokeet soveltuvat esimerkiksi keittoihin, liemiin, kastikkeisiin, marinadeihin, kanan, lihan ja kalan pinnalle, sellaisenaan ruokiin lisättäväksi ja niin edelleen. Suurin osa chillokkeista on valmistettu kotimaisesta chilistä, mutta varastoja täydennetään talvikauden aikana myös tuontichilistä valmistetuilla tuotteilla.
Chillokkeiden tarkempaan esittelyyn tästä